دکترکمیجانی: کارهای پژوهشی کلید حل مشکلات در شرایط بحرانی است

 دکترکمیجانی: کارهای پژوهشی کلید حل مشکلات در شرایط بحرانی است

پژوهش باید معطوف حل معضلات جامعه و در جهت ارتقای کیفیت زندگی مردم باشد.
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی؛ دکتر کمیجانی، معاون اقتصادی بانک مرکزی این سخنان را در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر شبکه بانکی بیان کرد.
وی در این مراسم که برای دومین سال و به همت پژوهشکده پولی و بانکی در سالن اجتماعات پژوهشکده برگزار شد، گفت: امیدوارم فعالیت‌های پژوهشی در نظام بانکی کشور در راستای شناسایی مسائل و مشکلات اقتصادی، به‌ویژه مسایل پولی و بانکی به شکل «مسئله محور» باشد.
معاون اقتصادی بانک مرکزی در ادامه افزود: انتظار می رود یک پژوهش مفید علاوه بر ارتقای دانش، در ارتقای کیفیت زندگی آحاد جامعه نیز موثر  باشد. بر همین اساس آمال و آرزوی پژوهش، حل معضلات جامعه و ارتقای کیفیت زندگی مردم  است.
دکتر کمیجانی با ذکر مثال‌های عینی به آثار زیان بار عدم بهر‌ه‌گیری از نظرات کارشناسانه و پژوهش محور در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی اشاره کرد و گفت: در جوامع عقلانیت محور، به کارهای پژوهشی  اعتقاد خاصی دارند و در بحرانی ترین شرایط، محافل مختلف سیاستگذاری ضمن رجوع به مراکز پژوهشی و طرح معضلات موجود، از بنیان‌های علمی و توانمندی‌های پژوهشی جامعه کمک می‌طلبند.
 معاون اقتصادی بانک مرکزی اقدام پژوهشکده پولی و بانکی در انتخاب پژوهشگران برتر نظام بانکی طی دو سال اخیر را ستود و گفت: مدیران شبکه بانکی باید با اعتماد و حمایت‌های مادی و معنوی خود این پایگاه پژوهشی برخوردار از استانداردهای بالای علمی را مورد حمایت قرار دهند تا بتوان از کارهای پژوهشی آن در تصمیم‌گیری‌های کلان بهره برند.
 در ابتدای این مراسم دکتر فرهاد نیلی، رییس پژوهشکده پولی و بانکی نیز گزارش مختصری از عملکرد 9 ماهة زیرمجموعة خود ارائه کرد و گفت: در حوزه پژوهشی، پژوهشکده فعالیت‌های زیادی از قبیل تالیف و ترجمه کتب، تهیه گزارش‌های علمی، حمایت از پژوهشگران شبکه بانکی و جوان کشور، تجهیز منابع و مستندات علمی در زمینه پولی و بانکی، گسترش همکاری با سایر نهادها و مراکز علمی و پژوهشی، تالیف مقالات علمی و انجام طرح‌های پژوهشی انجام داده است که به دلیل همین فعالیت‌های گسترده خوشبختانه در ارزیابی وزارت علوم، پژوهشکده پولی و بانکی در میان 35 مرکز پژوهشی از رتبة 17 در سال 89 به رتبة 3 در سال 90 رسید.
وی با بیان این که در حال حاضر گروه‌های پژوهشی فعال در این پژوهشکده شامل  گروه مدل‌سازی، گروه بانکداری، گروه بانکداری اسلامی، گروه پولی و ارزی و گروه بانکداری الکترونیک هستند ، افزود: به‌کارگیری نخبگان پولی و بانکی در نظام تحقیقاتی پژوهشکده، تاسیس باشگاه پژوهشگران جوان در زمینه پولی و بانکی، استقرار نظام مدیریت دانش در حوزه پولی و بانکی،ایجاد اتاق گفتگوی بانکداران (کلینیک بانکی) و تهیه گزارش های فصلی از متغیر‌های کلان اقتصادی و بانکی از جمله اهدافی هستند که در  سال 93به منظور دستیابی به آنها برنامه ریزی شده است.



تعداد بازديدها:   4,117