ارجمندنژاد، مدیر اداره مبارزه با پولشويي بانک مرکزي:

هیچ وجهی از پذیره نویسان و موسسان شرکت بانک الکترونیکی آرین نزد بانک مرکزی نیست

هیچ وجهی از پذیره نویسان و موسسان شرکت بانک الکترونیکی آرین نزد بانک مرکزی نیست

هيچ گونه وجهي از پذيره نويسان و موسسان شرکت بانک الکترونيکي آرين که پيش از اين و با تصويب شوراي پول و اعتبار مجوز آن لغو شده بود؛ نزد بانک مرکزي نيست و وجود برخي شايعات در اين زمينه بي پايه و اساس است.
به گزارش اداره روابط عمومي بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران، عبدالمهدي ارجمندنژاد مدير اداره مبارزه با پولشويي بانک مرکزي ضمن اعلام اين موضوع اظهار داشت: پس از لغو مجوز شرکت بانک الکترونيکي آرين در يکهزار و يکصد و سي و هشتمين جلسه شوراي پول و اعتبار مورخ 16/12/1390، تمامي وجوه توديعي شرکت ياد شده که مبلغي در حدود 2000 ميليارد ريال بود، به بانک ملي ايران(شعبه زرگنده) و بانک گردشگري(شعبه مرکزي) عودت داده شد.
  مدير اداره مبارزه با پولشويي بانک مرکزي در ادامه اعلام داشت: از آنجا که حدود 1300 ميليارد ريال از اين مبلغ، وجوه مربوط به پذيره نويساني بود که در مرحله دوم اقدام به پذيره نويسي کرده بودند و وجوه آن‌ها به طور رسمي به ثبت نرسيده بود،‌ به شعب مذکور ماموريت داده شد تا با هماهنگي هيات مديره بانک لغو مجوز شده آرين و به قيد تسريع، مبلغ مذکور را به صاحبانشان بازگردانند که بنا به استعلام به عمل آمده از دو شعبه ياد شده، تقريباً تمامي اين مبلغ به صاحبان اصلي آن بازگردانده و تنها مبلغ اندکي از آن در شعبه زرگنده بانک ملي ايران موجود است. از اين رو، اشخاصي که سهام خود را در اين مرحله پذيره نويسي تهيه کرده اند، مي توانند با رجوع به شعبه ياد شده و ارائه مدارک مثبته، وجوه خود را دريافت کنند.
ارجمندنژاد در خصوص بخش ديگر وجوه بانک ياد شده اعلام داشت: اشخاصي که تاکنون موفق به دريافت وجوه خود نشده اند ـ چنانچه جزو گروه پذيره نويسان پيش گفت نباشند ـ  اشخاصي هستند که وجوه آن ها، جزو وجوه توديعي موسسان بوده که به طور رسمي به ثبت رسيده است. از آنجا که اين وجوه- که مبلغ آن 700 ميليارد ريال است- جزو وجوه در اختيار شرکت ياد شده به حساب مي آيد؛ تصميم گيري در خصوص آن در حوزه اختيارات هيات مديره و مدير عامل شرکت ياد شده است و صاحبــــان اين وجوه مي‌توانند موضوع را از طريق شـــــرکت ياد شده پيگيري نمايند. البته حسب استعلام به عمل آمده، به موجب درخواست مورخ 13/7/1391 شرکت ياد شده از بانک ملي ايران،‌ مبلغ مذکور از حساب آن شرکت نزد بانک ملي برداشت و صرف خريد اوراق مشارکت شده است.
وی در ادامه افزود: حسب اطلاع، آن شرکت طي اطلاعيه هاي منتشره در روزنامه‌هاي دنيـــــــاي اقتصاد و اطلاعات (مورخ 19/04/1392) از سهامداران خود براي شرکت در جلسه مجمع عمومي در تاريخ 29/04/1392 دعوت به عمل آورده است.
مدير اداره مبارزه با پولشويي بانک مرکزي در خصوص وجوه مربوط به پذيره نويسان بانک آريا نيز اعلام داشت: با عنايت به تخلف موسسين بانک آريا در مرحله پذيره نويسي و طرح موضوع در مراجع قضايي، زمان و نحوه استرداد وجوه پذيره نويسان خرد، متعاقباً و با هماهنگي مراجع قضايي اعلام خواهد شد.‌
وي در پايان خاطرنشان ساخت: با توجه به مراتب فوق، مطالب مطروحه در بعضي روزنامه ها که به نقل از برخي مسئولان سازمان بورس اوراق بهادار در خصوص وجوه سهامداران بانک هاي لغو مجوز شده آريــا و آريــن منتشر شده است، مقـــــرون به صحت نمي باشد.



تعداد بازديدها:   5,077