معاون ارزی بانک مرکزی اعلام کرد:

نقش فعالانه بانکهای مرکزی کشورهای عضو در موفقیت اتحادیه پایاپای آسیا

نقش فعالانه بانکهای مرکزی کشورهای عضو در موفقیت اتحادیه پایاپای آسیا
تسهیل پرداخت میان کشورهای عضو ، تقلیل استفاده از ذخایر ارزی ، کاهش هزینه های مبادلات و گسترش روابط تجاری میان کشورهای عضو مهمترین اهداف اتحادیه پایاپای آسیا را تشکیل می دهند.
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، غلامعلی کامیاب معاون ارزی بانک مرکزی در مراسم افتتاحیه نشست کمیته فنی اتحادیه پایاپای آسیا به نقش موثر اتحادیه در بسط روابط تجاری و تسهیل همکاریها میان  کشورهای عضو اشاره نمود.
وی با اشاره به تاریخچه شکل گیری اتحادیه پایاپای آسیا در سال 1974 بیان داشت: این اتحادیه یکی از قدیمی ترین سازمان های همکاری منطقه ای در آسیا به شمار می رود  و طی 4 دهه فعالیت خود همواره به تعهدات خود عمل نموده است.
معاون ارزی بانک مرکزی ضمن تقدیر از عملکرد موفق اتحادیه، بر اهمیت برنامه ریزی بلندمدت جهت تحقق هر چه فزونتر اهداف اتحادیه تاکید نمود.
لیدا برهان آزاد دبیرکل اتحادیه پایاپای آسیا نیز در ادامه این نشست ضمن تشکر از مقامات عالی قدر بانک مرکزی و خوشامدگویی به اعضاء، ابراز امیدواری کرد: تلاش های موثر بانک های مرکزی عضو اتحادیه در راستای تسهیل مکانیزم و همسویی مستمر آن با تحولات مالی جهانی ، موجبات غنای هر چه بیشتر  اتحادیه را در سال های آتی فراهم سازد.
سپس، وی ضمن اشاره به مصوبات هیات مدیره اتحادیه در اجلاس چهل و دوم که سال گذشته در اسلام آباد پاکستان برگزار شد ، محورهای ششگانه مباحث قابل طرح در نشست روز جاری را برشمرد.
در ادامه ،مطابق با برنامه کاری نشست نمایندگان بانکهای مرکزی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
شایان ذکر است گزارش پیشنهادات کمیته فنی در چهل و سومین اجلاس هیات مدیره اتحادیه که در تاریخ 2 خرداد ماه سال جاری در جزیره کیش برگزار می شود ، جهت تصمیم گیری به استحضار هیات مدیره اتحادیه می رسد.
کشورهای بنگلادش ، بوتان، هند، ایران، مالدیوز ، میانمار ، نپال  ، پاکستان و سریلانکا عضو اتحادیه آسیا می باشند.


تعداد بازديدها:   4,452